Nyhet

Kick-off och invigning av det nya nationella kunskapsnavet för jordbrukets digitalisering

Kick-offen riktar sig till dig som är lantbrukare, rådgivare, teknikföretagare, politiker eller allmänt intresserad av teknik och matproduktion.

Den 23 oktober är det äntligen dags för kick-off och invigning av det nya nationella kunskapsnavet för jordbrukets digitalisering som har inrättats på uppdrag av Jordbruksverket. Detta är en kraftsamling och unik satsning för att säkra framtidens matproduktion! Kunskapsnavet, som koordineras av Linköpings universitet, består av en rad tunga aktörer inom svenskt jordbruk och digitalteknik. Kick-offen riktar sig till dig som är lantbrukare, rådgivare, teknikföretagare, politiker eller allmänt intresserad av teknik och matproduktion.

Under dagen får du ta del av kunskapsnavets verksamhet. Du får höra spännande föredrag om digitala lösningar, cybersäkerhet och teknikanvändning. Du kommer kunna prata digitalteknik med ledande organisationer inom jordbrukets digitalisering och det blir en interaktiv paneldebatt om värdet av digitalteknik.

Detta är en unik chans att få ta del av det senaste inom digitalteknik. Du ges också möjlighet att komma med input om utmaningar, teknik- och kunskapsbehov som kan avvändas för kunskapsnavets arbete.

Dagen leds av Per Frankelius och Karolina Muhrman, verksamhetsledare för kunskapsnavet.

Dagen är kostnadsfri inkl fika och lunch.

Det här är en dag du inte vill missa! Ta chansen att lära dig mer om digitalteknik påverka framtidens lantbruk.

Vid frågor om dagen, kontakta Sofia Nyström:
Mail: sofia.nystom@liu.se, tel: 013-282095

Sista anmälan är den 7 oktober.
Plats: Linköpings universitet, Campus Valla, Vallfarten.
Dagen börjar kl. 9.30 med fika och registrering

Anmäl dig här

 

📄 Kick off 23 oktober.pdf