Nötköttsseminariet 2025 – Delta via länk (23/1)

Boka kurs

Kursinnehåll

Gård & Djurhälsans Nötköttsseminarium 23/1 digitalt, via länk.

2025 blir Nötköttsseminariet ett hybridevent. Delta på plats i Vreta Kluster, Linköping eller via länk.

Välj hur du vill delta:

  1. 23 januari: Heldagsseminarium på plats
  2. 23 januari: Via länk

Programpunkter

09:00-10:00 GEMENSAMT SEMINARIEPASS
Lokal: Slätten (sänds digitalt)

  • Välkomna, Virpi Welling, Gård & Djurhälsan
  • Varför tjänar jag inga pengar? Sture Gustavsson, Sture Gustavsson Management AB
10:00-10:30 FIKA
10:30-11:15 GEMENSAMT SEMINARIEPASS
Lokal: Slätten (sänds digitalt)

  • Rusta nötköttsproduktionen för framtidens klimat, Caroline Eriksson & Linnea Falk, Gård & Djurhälsan
11:15-11:30 PAUS
11:30-12:15 PARALELLA SEMINARIER

  • Lokal: Slätten (sänds digitalt)
    Framtidens stall, Helge Kromann, SEGES (OBS! föredraget är på engelska)
  • Lokal: Loftet
    Vart tar tiden vägen – arbetstiden som krävs för att ta hand om en diko, Kristina Holmström, SLU
12:15-13:15 LUNCH
13:15-14:00 PARALELLA SEMINARIER

  • Lokal: Slätten (sänds digitalt)
    Andas in, andas ut – allt du behöver veta om lunginflammation, Anneli Larsson & Lovisa Waldemarsson, Gård & Djurhälsan
  • Lokal: Loftet
    En kalv per ko och år – fertilitet hos ko och tjur, Anett Seeman & Annika Melin, Gård & Djurhälsan
14:00-14:15 PAUS
14:15-14:45 GEMENSAMT SEMINARIEPASS
Lokal: Slätten (sänds digitalt)

  • Ensilagekvalitet, Fredrik Eide, Thorsil
14:45-15:15 FIKA
15:15-16:00 GEMENSAMT SEMINARIEPASS
Lokal: Slätten (sänds digitalt)

  • Framtidsspaning från soffan med Henrik Lander, SNP, Viktor Pålsson, KLS & Håkan Henrikson, Gård & Djurhälsan under ledning av Anett Seeman & Virpi Welling, Gård & Djurhälsan
  • Avslutning, Virpi Welling, Gård & Djurhälsan

 

Kursdelar

23 januari 2025 08:30 - 17:00 - NS 2025 - via länk

Boka kurs

Kontakt

Tid 23 januari 08:30
Delar 1
Plats Digitalt (Teams)
Platser 153
Pris 1500 kr (exkl. moms) Ord.pris 1500 kr (exkl. moms)