Mitt kursrum
Mina sidor
Kunskapsbank
Rådgivning & tjänster
Kurser
Obduktion
Nationellt ansvar
Kontakta oss
Får
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Skötsel & rutiner
Ekonomi & marknad
Statistik
Läs och ladda ner
Filmer
Nyhetsbrev FÅR
Gris
Avel & reproduktion
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Fruktsamhet & reproduktion
Gård- & driftsledning
Ekologisk produktion
Läs och ladda ner
Grispodden
Nyhetsbrev GRIS
Nöt
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Gård- & driftsledning
Statistik
Läs och ladda ner
Filmer & poddar
Nyhetsbrev NÖT
Övriga djurslag
Bison
Get
Får
Får Bas
Får Plus
Får & Lammråd
SMART-Lammproducent
Foder & Lammproduktion
Foderstatsberäkning
Beställning av träckprovsmaterial
Gris
Gris Bas
Gris Plus
Utökad Hälsokontroll
Lean Lantbruk och effektiv gård
Lilla rådgivningspaketet
Stora rådgivningspaketet
Intensiva rådgivningspaketet
Digital rådgivning
WinPig
PigVision Online och appar
Produktion Slakt
Nöt
Ditt NötTeam
Nöt Topp KOMBI
Nöt Topp
Nöt Plus KOMBI
Nöt Plus
Nöt Bas
Nöt Foder & Produktion
ViLA Nöt
Om ViLA (Villkorad läkemedelsanvändning)
Diagnostik & verktyg på gård
Blanketter & remisser
Kontrollprogram nöt
Nötköttsseminarium 2025
Övrigt
Blanketter & remisser
Kurser, webinars, seminarium
Kontrollprogram
Obduktion
Vår service
Obduktion lantbruksdjur
Obduktion hobbyfjäderfä
Obduktion övriga djurslag
Gårdsobduktion hela landet
Hur gör jag?
Remiss
Information djurägare
Information veterinär
Transport till obduktion
Avgifter
Djurägaravgifter lantbruksdjur
Avgifter övriga djurslag
Destruktion SVA
Transporter
Ingår/ingår inte i en obduktion
Kontakt & laboratorier
Obduktionslaboratorier
Personal
Nyheter Obduktion
Kontroll- & övervakningsprogram
Koll på antibiotika – SvarmPat
AD hos gris
PRRS hos gris
Salmonella – övervakning hos grisar
Smittsäkrad besättning gris
Paratuberkulos hos nöt
Salmonella – övervakning hos kalvar
Utegångsdjur utan ligghall nöt
Smittsäkrad besättning nöt
MV/CAE-programmet för får/get
Klövkontrollen hos får
Slakteribaserat övervakningsprogram för smittsamma sjukdomar hos får
Tuberkulos hos alpacka
Branschmedel
Om Branschmedel
Gris
Nöt
Får
Dialog och nätverk
Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
Projekt
Får
Gris
Nöt
Avslutade projekt Får
Avslutade projekt Gris
Avslutade projekt Nöt
FarmStat
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Hem
Kunskapsbank
Nöt
Gårds- & driftsledning
Gårds- & driftsledning
Byggnad & inredning
Ekologisk produktion
Ekonomi & marknad
Management
Skötsel & rutiner
Slaktmognad
Artiklar efter ålder:
Nöt
Alla
Kalv
Artikeltyp:
Alla
Alla
Artikel
FAQ
Film
Fältstudie
Guide
Intervju
Podcast
Quiz
Rapport
Sjukdom
Guide
Sunda kalvar redo för flytt
Av
Anett Seeman
20 december 2024
Guide
Kalvens 112 – Hur stark är kalven?
Av
Gård & Djurhälsan
26 november 2024
Artikel
Projekt – Eko kalv
Av
Gård & Djurhälsan
23 maj 2024
Artikel
Kalkylplattform Nöt
Av
Sofie Johansson
24 januari 2024
Artikel
Att utnyttja ungdjurens tillväxtpotential
Av
Gård & Djurhälsan
30 juni 2023
Artikel
Planering och åtgärder vid torka
Av
Anett Seeman
1 juni 2023
Artikel
Starta eko – dikor
Av
Gård & Djurhälsan
27 februari 2023
Artikel
Starta eko – ungnöt
Av
Gård & Djurhälsan
27 februari 2023
Artikel
Friska kalvar med hög tillväxt i effektiva system – erfarenheter från fältet
Av
Anett Seeman
29 december 2021
Film
Klippa nötkreatur
Av
Linnea Borgenvall
18 februari 2021
Podcast
NötPodden
Av
Anett Seeman
30 juni 2020
Artikel
Dikoåret – fakta på ett och samma ställe
Av
Gård & Djurhälsan
11 februari 2020
1
2
3
…
5
Nästa sida »
Gård & Djurhälsan
Kunskapsbank
Får
Gris
Nöt
Övriga djurslag
Rådgivning & tjänster
Får
Gris
Nöt
Övrigt
Kurser
Obduktion
Vår service
Hur gör jag?
Avgifter
Kontakt & laboratorier
Nyheter Obduktion
Nationellt ansvar
Kontroll- & övervakningsprogram
Branschmedel
Projekt
FarmStat
Kontakta oss
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Mitt kursrum
Mina sidor
Den här webbplatsen använder cookies för att kunna föra statistik.
Jag godkänner
Fortsätt utan cookies